Hur pass skarp är er digitala närvaro?

Vi hjälper er att stärka ert varumärke genom att bygga en hemsida som inger förtroende.

Utvalda kundproject

Vi är en boutique digital designstudio som brinner för att skapa fantastiska webbplatser som inspirerar och resonerar med sina användare.

Vad vi gör

Vi skapar minnesvärda digitala upplevelser för ambitiösa startups och väletablerade företag för att vässa deras digitala närvaro.

Webbproduktion

Vi skapar inspirerande webbplatser av hög kvalitet för att stärka ditt varumärkes trovärdighet. Vår expertis omfattar WordPress, Elementor och Figma.

Design & Branding

Tillsammans stärker vi er varumärke, genom att ta fram ett tydligt visuellt koncept som grundar sig i en genomtänkt, unik identitet.

Kreativt design material

Allt inom digital design. Vi kan hjälpa till med marknadsföringsmaterial, internkommunikation, broschyrer, presentationer med mera.

the naked truth the naked truth the naked truth the naked truth the naked truth the naked truth the naked truth the naked truth

Hur vi arbetar

Vi arbetar snabbt, strävar efter enkelhet och värdesätter personlig service.

Som en mindre studio med mångsidig expertis, kan vi enkelt anpassa oss till effektiva processer för att säkerställa att vi förblir flexibla, håller teamen kompakta och levererar snabbt.

Varje projekt leds av era visioner och vår kreativa nyfikenhet, drivna av höga ambitioner.

Hej, mitt namn är Tone!

Jag har jobbat som webbdesigner sedan 2018 och är grundare av tcr. design. Jag är född och uppvuxen i Stockholm, men arbetar på distans och har kunder globalt.

Utanför min designbubbla älskar jag att hänga i naturen, sporta, jag har en förkärlek till fotografier [har varit modell i över 10 år]. Jag trivs med skarpa kontraster i livet, vilket jag tror är en egenskap som hjälper mig att tillföra intressanta perspektiv till min design.