GiTN.

Girls in Tech Nordics är en ideell organisation vars syftet är att inspirera fler unga tjejer till att välja en karriär inom tech. Parallellt vill de även förändra kulturen inom tech industrin, för att kvinnor även ska trivas och känna sig som en naturlig del av sammanhanget.

Lanserad:

Q2 – 2023

Plattform:

WordPress

Medskapare:

Uppdraget

Vi allierar oss med bolag som blickar framåt, siktar högt & värderar betydelsen av förstklassig design. Tillsammans formar vi en vass digital närvaro.

Ny WordPress-miljö

Design | UI/ UX

Varumärkesidentitet

Copywriting

Underhåll

Google Analytics inst.

Google Search Console inst.

Hosting/ Deployment admin

Resultatet

Nyfiken på hur det blev? Ta en titt

the naked truth the naked truththe naked truth the naked truth the naked truth the naked truth the naked truth the naked truth the naked truth the naked truth

"Jag stötte först på Tones talang under utvecklingen av Girls in Tech Nordics webbplats, och jag blev såld av hennes orubbliga strävan efter excellens. Hennes förmåga att förvandla koncept till fängslande digitala upplevelser lämnade ett oförglömligt intryck på mig. Jag visste omedelbart att jag ville att Tone skulle utföra sin magi på min egen företags webbplats, och hon har inte svikit mig! Tone besitter en extraordinär förmåga att förvandla visioner till digitala mästerverk, vilket gör henne till det bästa valet för att förverkliga min egna digital närvaro. Jag rekommenderar henne starkt till alla som letar efter en webbdesigner vars talanger överstiger det vanliga! Tone är exceptionell!"

Vanessa Eriksson

Grundare, GiTN